Історія бренду Schmetz

Історія бренду Schmetz

13.06.2023

Історія бренду Schmetz

Schmetz – одна з перших компаній, що успішно зарекомендувала себе, як найкраща і лідируюча в роки розвитку і становлення промислових швейних виробництв.

Сімейна історія фабрикантів Шмец в Аахенському регіоні сягає своїм корінням 18 століття. У другій половині 18 століття міста Ахен, Ізерлон і Швабах стали центрами німецької швейної промисловості. Уже на початку 19 століття Аахенський регіон посів провідну позицію порівняно з іншими регіонами завдяки новаторським підходам до виробництва і продажів. 1851 року Фердинанд Шметц заснував голкову фабрику Schmetz у Герцогенраті, неподалік від Ахена.

У цей час починається епоха перших спроб розробки працюючої швейної машини.

У першій половині 20 століття відбулося помітне зростання виробництва швейних машин, і тільки в Німеччині понад 200 компаній займалися їх виробництвом. Ця різноманітність систем і виробників призвела до збільшення кількості голкових систем на ринку. Для подолання цієї проблеми компанія Schmetz, під керівництвом Фердинанда Бернхарда Шметца, стала першим виробником, який впровадив єдиний стандарт для систем голок, що стало важливим нововведенням для галузі.

У період з 1965 по 1971 рік компанія Schmetz заснувала кілька дочірніх компаній за кордоном, які займалися виробництвом і продажем голок для швейних машин. У процесі цієї інтернаціоналізації бренд Schmetz зарекомендував себе на світовому ринку.

Створення та розвиток додаткових виробничих і дистриб’юторських компаній сприяють подальшому розширенню глобальної присутності. Перезапуск бренду Schmetz, супроводжуваний слоганом “Світ шиття – голка від Schmetz”, є вираженням високого стандарту якості та глобальної доступності продуктів, що є невід’ємними компонентами корпоративної філософії компанії.

Наш час

У 2017 році Schmetz увійшов до складу Groz-Beckert, групи компаній, що дало змогу розширити технологічну та регіональну присутність. Об’єднання ресурсів цих двох великих компаній у текстильній промисловості забезпечило стійкість та інновації, що дали користь кінцевим користувачам, роздрібним продавцям, власникам торгових марок і виробникам швейних машин.

Завдяки своїй довгій історії та суворим стандартам якості, голки Schmetz вважаються одними з найкращих. Компанія постійно прагне задовольняти потреби швейної спільноти та пропонувати високоякісні голки.

Голки Schmetz стали популярними серед поколінь любителів шиття і професійних кравців завдяки своїй неперевершеній і стабільній якості. Значна частина продукції Schmetz, як і раніше, виробляється на заводах у Німеччині. Всі голки Schmetz виготовляються з першокласної вуглецевої сталі і проходять ретельне полірування, забезпечуючи довговічну роботу без поломок і створення ідеальних стібків.

Компанія Schmetz проводить скрупульозне високоточне тестування кожної одиниці продукції. Контролю піддається кожна голка партії, що випускається. Компанія має власний інститут дослідження проблем у галузі шиття та лабораторію.

Швейні голки Schmetz підходять для всіх типів швейних машин, включно з: побутовими, промисловими, оверлочними та вишивальними машинами. Вироби, створені з використанням голок Schmetz, перевершують своєю якістю аналоги від інших виробників.

Історія бренду Schmetz

Особливо важливо для швейних майстрів те, що голки Schmetz доступні в широкому асортименті різних розмірів, типів вістря і покриттів, щоб задовольнити вимоги різних швейних процесів. Незалежно від того, шиєте ви тришарову стьобану ковдру чи стикаєтеся з важким завданням з шиття товстої джинсової тканини, у Schmetz завжди є голки для будь-якого випадку.

На даний момент, асортимент продукції SCHMETZ включає понад 6000 різних найменувань голок, призначених для роботи з різними видами тканин і для виконання швів різної складності, куди входять унікальні позиції, яких ви не знайдете в інших виробників голок: потрійні голки “Triple universal needle”, голки для мережки “Hemstitch” і голки з двома вушками “Double eye”. Це дає змогу задовольнити потреби швейних професіоналів і аматорів шиття в усіх сферах і проектах.

Компанія Schmetz пишається своєю масштабною виробничою потужністю. Щороку вони виробляють понад 300 мільйонів голок. Це вражаючий показник, який відображає довіру та попит з боку клієнтів, а також підтверджує високу якість і надійність продукції Schmetz.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *